Als adviseur Personal Finance adviseer ik u op alle financiële vlakken.

Het uit handen geven van alle financiële post en financiële administratie behoort in de volgende voorbeelden tot de mogelijkheden. Deze dienstverlening staat ook bekend als budgetbeheer of inkomensbeheer.

> U hebt vermogen, maar geen goed financieel overzicht meer

Als u vindt dat u het overzicht kwijt bent over uw financiële situatie, bijvoorbeeld bij meerdere (spaar)rekeningen en/of beleggingen, help ik u dit overzicht terug te krijgen. Hierbij doe ik een beroep op mijn netwerk van vermogensbeheerders, notarissen en advocaten.

> U hebt een eigen huis en wilt af van uw betalingsachterstanden 

Ook bij betalingsachterstanden in combinatie met een eigen huis kijk ik samen met u naar de mogelijkheden die er zijn voor oplossingen of het herstructureren van uw financiën.

> U bent ziek en niet meer in staat om zelf uw financiën te regelen, ook uw naasten niet

Als u door ouderdom of ziekte zelf niet meer in staat bent uw eigen financiën te beheren en geen mensen in uw naaste omgeving heeft die dit over kunnen of willen nemen, kan ik u van dienst zijn.

> U wilt niet (meer) afhankelijk zijn van familie of kennissen.

Mijn advisering is op basis van een contract dat u vrijwillig met mij afsluit. In samenspraak met u wordt bepaald wat u uit handen geeft om zo te komen tot een maatwerkoplossing. 

Neemt u contact op met mij voor een kennismaking, dan bespreken we de voor u specifieke mogelijkheden.